Synttäri hulabaloo!

Hellurei täältä synttärihumusta! Taas on vuosi kulunut siitä kun saatiin poika kotiin!;D Vietettiin siis 3- vuotis syntymäpäivä tänään, vaikka virallinen synttäripäivä oli eilen eli naistenpäivänä. Yllättäen teemana oli taas autot... Ensin ajattelin tehä auton muotoisen punaisen kakun, mutta marsipaania olis uponnut niin paljon, että päätin lennossa hylätä suunnitelman. Tähän Salama Mcqueen autokoristeeseen poika rakastu ikihyviksi, joten se pääsi sitten kakkuun kunniapaikalle.

Kakku tehtiin suklaapohjaan, johon upposi levyllinen suklaata, ja väliin tuli mariannetäyte. Nam nam. Vaikka vieraita ei ollu kuin kolme plus oma porukka, yli puolet kakusta hävisi, eli taisi se sitten olla ihan hyvääkin;)

Tie tehtiin Marianne kuulista ja sokerikuorrutteesta. Musta asfaltti on sokerimassaa.



Oho, kamera on taas heilahtanut..


Kinuskikissan- bloigsta otettiin ohje näihin suklaisiin toffeepoppareihin.. Joo, voita, suklaata, kermaa ja omar- karkkeja- ei sovi laihduttajalle:)


Pöydän koristeena oli pikkuautoja ja liikennemerkkejä.

 Ja ilman ilmapalloja ei tule bileitä! Oh, ja ulkona alkaa olla ihan kevät!


Mitäs muuta on lomalla tullut tehtyä paisi juhlittua? MAALATTUA! Nämä harmaanvioletit seinät kokee valkaisun kunhan ehdin sutimaan sinne asti. Ton päätyseinän ajattelin kuitenkin sutia tumman harmaaksi. Vaikka tuon nykyisen värinkin pitäisi olla harmaa se jostain kumman syystä taipuu violettiin- ja se ahistaa..Kun kämppä vaalenee tukka tummenee- siinä seinien sutimisen välissä sain päähän värjätä tukan tummaksi, kun ruskea väri lojui laatikossa joutilaana. Nyt meenaa huuto päästä joka kerran kun vilkasen peiliin. Sieltä tuijottaa joku tummaverikkö, ja pelkään että se pian saa mut fiksummaksi..?? (Ei koira karvoistansa pääse, ainakaan vaaleista:) )

Koditon kiikkustoolikin sai valkoista pintaansa mutta sitä esittelen lisää kunhan saan siihen tyynyn värkättyä... Tiedättekös, miten tuo industrial- tyyli on ruennut meikäläistäkin puhuttelemaan, ihan siinä määrin että olen pohtinut että luopuisin mun köyhän miehen ristalliruunuista- ja vaihtaisin ne sellasiin metallisiin?? 

Tarkka silmäiset varmaan huomasivat että tähdet ovat valloittaneet myös eteisen...


Viinilaatikot olivat parvekkeella mököttämässä, kun en löytänyt niille paikkaa, kunnes keksin laittaa sinne kengät. Meillehän ei ole vieläkään kotiutunut kenkäteline, kun en ole löytänyt silmää miellyttävää...(tai olen vain ollut laiska..?? )


Siinäpä valkoista eteisenseinää enimmäisen sutimisen jälkeen. Kauhia ku näyttääki epätasaselta kun ihan kuvasta kattoo!

Hauskaa alkavaa viikkoa lukijoille ja vierailijoille!

Kommentit

  1. HI i love your blog you have a new follower from Chile
    Angelica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. I am more than happy to hear!:D And a very warm welcome. I noticed that I cant write english anymore, so this is good practice;)

      Poista
  2. Sitä on herkuteltu niin jotta napa tutisee :) Tiiätkö miksi sitä kutsutaan kun blondi värjää hiukset tummiksi? Niin just, tekoälyhän se! Olipa hauska juttu... Mie sutasin ennen joulua pääni mustaksi, ja kuinka ollakaan viikonloppuna piilottelin juurikasvua, nyt on poskikin musta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä Äärelässä taas läppärndeeros lentää;) Joo, ei oo älyn kohentumista tapahtunu viime päivien näyttöjen perusteella, joten se oli turha huoli;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tulppiinit

Eka hammas

Orvokkilandia