lauantai 31. maaliskuuta 2012

Ruusuja ja romantiikkaa


Makkariin on rantautunut entistä romanttisempi tunnelma- ja tietysti ruusut! Ellokselta tilasin uudet ihanat verhot joita jo aikaisemmin suunnittelin olkkariin. Elloksella oli -40% kalleimmasta tuotteesta, joten pakkohan ne oli sitten viimein tilata!Tässä verhojen kuviointia hiukan lähempää.Muistatteko vielä pöydän jonka kerran pelastin kirpparilta... Aikani mietin mitä tekisin sille, kun oli jotenkin "orpo" kunnes viimein kolahti! Daaa- a ruusua tietenkin! Servetti ja lakkaa, ja tadaa!! Nyt se sopii makkarin romanttiseen tunnelmaan, kuin nyrkki silmään!


Viimeinkin sain ladattua näitä kuvia tänne, vaikka epätoivo meenasi jo iskeä... Vähän hankalampaa kautta tosin, mutta lopputulos pääasia=D Täältä makkarista upuu vielä se wanha rakas armaani eli the door! Siellä se varastossa on vielä tallessa- tuskin maltan odottaa että saan tiedon siitä, onko se ostettavissa..

Kiitos kovasti Minttumaarille Liplatuksia blogiin tunnustuksesta. Olen ihan otettu!!=D Kirjoittelen näitä sepustuksia lähinnä omaksi iloksi- ja tietysti sen takia että on mukavaa vaihdella ideoita ja ajatuksia samoista asioista kiinnostuneille, joten jos joku käy täällä joskus visiitillä- lämmittää se kovasti=D  Tästä pääsee tutustumaan Liplatuksia blogiin: http://minttumaari.blogspot.com). Tahdompa ojentaa tunnustuksen eteenpäin iki-ihaniin blogeihin tuonne  Äärelään http://aarelaii.blogspot.com/ sekä Kookokselle blogiin http://missasydan.blogspot.com/. Kiitos teille kauniista blogeistanne=D

Huomenna olisi viimeinkin vapaapäivä ja kovasti houkuttaisi käydä maistelemassa viinejä kirja-, ruoka- ja viinimessuilla. Mmmm... Siitä haaveillen, tää haukottelee syvään ja rupee suuntaamaan takas sorvin ääreen=D Hauskaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

  1. Ihanan romanttista :) Kaunis blogi sinulla ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä makkarissa pitää romantiikkaa olla;) Kiitos, mukavaa kun löysit blogiini, pitääpä käydä vastavierailulla=D

    VastaaPoista
  3. Kiitos murutus, nyt on jaettu eteenpäin tunnustus. Itelläs muuten on, kaunis blogi!

    VastaaPoista