tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kirjahyllyn tuunaus
Lomalla viimeinkin aikaa heittää tavaraa menemään ja sortteerata huonekaluja ja tavaroita.
Vaihtaa huonekalujen paikkaa (ja todeta huonoksi ideaksi ja laittaa ne takaisin vanhoille paikoille..).

Mulla on nyt todella paha tarve päästä eroon turhasta roinasta. Lastenhuoneen lastulevyinen kirjahylly sai jo roskistuomion... mutta sitten päätin kuitenkin antaa sille jatkoaikaa...


Ylijäämä tapetista liisteröin kaistaleet taustalevyyn kiinni ja  hienoimmat pelastusajoneuvot esille.

Säilytystila pysyi ja lelut pääsi näytille.

 Ihan hyvä että vimmoissani säästin hyllyparan!Lelutkin käyvät sisustus esineinä lastenhuoneessa ja tuovat mukavasti väriä muuten kovin mustavalkoiseen maailmaan...
Sain mummolta perinnöksi "ameriikan arkun" , joka on vieraillut ihan jokaisessa huoneessa meidän huushollissa etsien paikkaansa. Se on ollut telkkaritasona ja kenkien säilytystilana eteisessä ja nyt se on poikien huoneessa toimittamassa pehmoleluvaraston virkaa.Erinomaisesti säilytystilaa.. I so love it!!

Lupasin enemmän väriä ja sitähän tuli lelujen muodossa! Nyt vasta tajuan miten tuo värimaailma on yksipuolistunut!

Kävin muuten eilen ilta-ajelulla ja taitoin 200 km matkan kesäyössä kuunnellen ysärihittejä. Vanhat CD- levyt saivat roskis tuomion mutta päätin ottaa ne kuitenkin autoon viimeiselle matkalle.

 Ehdottomasti jatkoon!

Hittibuumi 8 ja No Doubt jäi pysyvästi autoon, niin rattoisasti matka meni!

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016                                                        Mikä rauha. Mikä hiljaisuus.

Yksi pesueesta lähti yökylään. Todella omituista kun yksi ei ole kotona...

Todella omituista myös että tietokone päivitti windows 10, ihan itsestään ja kyselemättä. Nyt siis testaamaan osaanko koko konetta enää käyttää... Toistaiseksi kaikki ainakin päällisin puolin tallella..


                                         Ananaksia lupasin ja tässähän niitä tulee!
Tässäpä yksi DIY idea. Löysin kaapin perukoilta rikki menneet kehykset (lasi mäsänä) ja aikansa nähneen vanhan liitutaulun. Sahasin liitutaulusta kehyksiin sopivan palan ja avot´ jälleen käyttökelpoinen esine.

Toimii hyvin tuolla tyttären mustavalkoisessa huoneessa hopeisten ananasten kaverina.
                                                                  Kesä ja ananakset.

                                        Ehkä seuraavassa päivityksessä olisi jo vähän värejäkin!


torstai 2. kesäkuuta 2016

Mustaa ja valkoista

Kylläpä on aikaa taas kulunut viimeisimmistä kuulumisista!

Kiirettä ja touhua on toki riittänyt ihan mahdottomasti ja samalla on jotain pientä kotirintamallakin tullut touhuttua. Uusimpana kodin muutoksena on tytön huoneen päivittäminen pikkutytön lilasta vähän aikuisempaan makuun.

Tytär sai itse valita tapetit, tekstiilit ja huonekalut. Tosin kyllä huonekaluista uutta oli vain tauluhylly ja lipasto. Kovasti sängyn vaihtoakin on jo tuumattu...

Tyttärellä on kyllä ihan erilainen maku kuin äidillään, mutta kyllä alkujärkytyksen jälkeen tämäkin alkoi silmää miellyttää jopa niin, että hommasin itsellenikin mustavalkoisen maton!

Apua!

No, mutta kun kesä yhtäkkiä saapui, alkoi ruusut ja pastellit hiipimään mieleen ja sisustukseen.. Se siitä mustasta mielenhäiriöstä!


Raitaa löytyy tyynyliinoista seiniin saakka.Ananakset myös kasvavat tässä huoneessa, mutta niistä myöhemmin (toivottavasti) lisää ;)


Liekkö täällä enää ketään vierailee, mutta olisin kiitollinen kommenteista vierailustasi niin tiedän ketä on kuulolla :)

Ihanaa ja aurinkoista kesää ihan jok´ ikiselle!

- Sarppa-