torstai 24. heinäkuuta 2014

Apuva! Nyt on pakollinen tauko päivittämiseen. Poika rikko kameran ja siinä oli jo valmiiksi paljon kuvia tänne blogiin... En pääse myöskään sähköpostiin ja blogikin lähettää jotain virhekoodeja... Mrrr, järki menee! Onko kellekkää muulle pukannu tollasia virhekoodeja ja mitä niille voi tehdä?? Auttakkee!:D

maanantai 14. heinäkuuta 2014

The mökki

Projekti "Leikkimökki" alkaa viimeinkin olla valmis. Mökki maalattiin perintisellä punaisella- mutta sitten sisätiloissa tapahtui taas se kuuluisa "mopon karkaamien lapasesta". Kun naapureilla sattu olemaan kaikkia ylimääräisiä maaleja ja minullehan toki kelpasi:)


Punainen tupa ja perunamaa..Huomatkaa remonttimies viimeistely puuhissa..Isäntä tärkiänä ruuvimeisselin kanssa kiristelemässä kuistin ruuveja:)


Ajattelin tosiaan maalata mökin perusvalkoisella sisältä, mutta kun tuota herkullisen väristä sinistä tarjottiin, niin eihän siitä voinut kieltäytyä. Listat siis sai ylleen sinisen peiton ja seinälle rustasin sinisen satupuun. Lattia ja kuisti on marjapuuron väriset kun löytyi vielä ylimääräistä porrasmaalia. Lasten toiveena on vielä katon maalaus- ja siitäkin mulla tietysti on jo idea- mutta ihan pakko lomaillakkin välillä:)

Nyt on enää varsinainen kalustamien edessä. Täällä alkoi heti pyöriä Omituisten otusten kerho, joten hätäratkaisuna menee toistaseksi yksi muovituoli ja tyyny... Nollabudjetilla kalustamien vaatii hiukan pään raavintaa- mutta omalla tavallaan hauskaa:)


Tässä on meijän kolmivuotiaan kuva mellevästä säästä- ja oli kyllä niin hieno kuva taivaasta, etten raaskinut poistaa. Tässä ollaan muuten autossa ja matkalla HEVISAURUKSEN konserttiin! Räyh!


Siinäpä se mikälie MuffiPuffi. "Viimeinen mammuutti" kolahti ihan tällaiseen varttuneempaankin rouvas henkilöön, hih!

Jahas, ja ikkunan pesuhommiin!

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Maalari maalasi taloa...pöytää ja ihan kaikkea..


Täällä sitä taas lomaillaan- johan on kesäkelitkin kohallaan- ja takinkin sai viimein jättää narikkaan! Maalipensseli on lomalaisella sutinu tasaisen tappavaan tahtiin. Kaikki lähti taas tuosta mun lupauksesta että tänä kesänä kalustan parvekkeen viimein kuntoon. Ihastuin tuohon polyrottinki tuoliin- ja yllättäen kun menin sitä toista noutamaan- sain kuulla että ne on koko Suomesta loppuunmyyty!! Siis niin mun tuuria!

Sitten kotiutinkin hobbarista nämä ihanat korituolit, mutta eihän ne sitte oikein sopinu pöydän kanssa yhteen.....


Pakkohan se oli taas tarttua valkoiseen maalipurkkiin ja leivinpaperista väsäämään tähtisabloonaa. Mutta kyllä tykkään ja kovasti! 

Saatiin muuten viimeinkin leikkimökki pihaan- ja se on kaivannut maalia pintaansa. Ihan parasta hommaa tuommonen maalaushomma arskan paisteessa- rusketus tulee ihan huomaamatta! 


Kukkatilanne on ihan karmiva tänä kesänä! Krassit on ihan säälittäviä ruipuloita ja ruusut ei kuki yhtään. Punainen ruusu joutu biojätteisiin kun ei näyttänyt elonmerkkejä, valkoinen luottoruusu yrittää jotain lehtee vielä kasvattaa. Onneksi ostin uuden vaaleanpunaisen ruusulin ja siinä on viisi nuppua! Jippii, ehkä saan vielä nauttia ruusuista tän kesän aikana??


Pakko vielä vilauttaa mun Kotkan tuliaista... Minun porotokka on kasvanu yhellä kauriilla:) Alesta irtos neljällä eurolla, aika huippulöytö. Lemmikkinä hirveen säyseä ja helppohoitoinen otus:) Suosittelen siis suuntamaan Hemtexiin, jos sorkkaeläinten kasvatus kiinnostaa (paitsi en tiiä onko kuitenki kauriilla kavio..??) 

Nauttikaahan arskasta! Parhainta kesää!