torstai 30. toukokuuta 2013

Kylppärihössötystä

 
Arvatkaapas kuka taas kääns kelkkasa?! Kylppäriin oli tarkotus laittaa valolipallinen hyllyllinen peili- sooo boooring! Niimpä Tilasin tän ihanuuven peiliksi. Oikeesti oisin halunnu finnmirrorin ylellisen pyöreen hopeakehyksisen peilin, mutta piheys tuli vastaan- ja tää on kyllä melkee yhtä hyvä;)
 


Peilin päälle tulee tämä valaisin... En kyllä tiedä miten ne loppujen lopuks toimii yhessä, mutta tilattu on etten vaan pääse vaihtaa mieltäni! Peilin alle olen vielä miettinyt hyllyä, sellaista lasista tai valkoista. Ihan sen takia että saa siihen nätin saippuapumppupullon:D Argh, kertokaa oliko huono älynväläys tuo peilihässäkkä?

 Jotenki  tuli heti sellainen olo, että tuo peili haluaa kaveriksi valkoiset ja harmaat pyyhkeet.....Onneks en oo vielä kerenny rynnistää pyyhekauppaan. Minä oon kyllä aivan mahoton tuuliviiri. ( Säälittää kyllä kovasti tuo minun mies.)

 Ps. käytiin tänään vaihtaan ne ruskeet laatat harmaisiin- ja sain vielä luvan vaihtaa jos vielä muutan mieltä..Siis täh? Minä vai?) Onko havaittavissa viimehetken remontti paniikkia?! Anteeksi vielä kun uuvutan teidät näillä kylppärisepustuksilla. Kaipaan kai vertaistukea kun nuo mun taaperot ei näistä mun kans keskustele:)

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kylppärin ja vessan tuunausta


Oho, tulipa taas pidettyä luovaa taukoa blogistaniasta. Minä täällä painiskelen päättämättömyyteni kanssa, ja haaveilen uudesta kylppäristä ja vessasta. Nyt olen tämmöisellä värikkäällä modernilla tuulella (!!!) ja olen päättänyt sisustaa vessan fuksialla! Herkullinen väri...
 
Tässä ois vessan matto, sais olla vielä vähän fuksismaisempi (ei oo sana, tiedetään, mutta en keksinyt blondin äikällä parempaa). Ehkä myös pyöree ois kivempi. Tää löytyis jyskistä jos joku innostu...
 
Tämä pyyhekoukku on aika ihanan muotoinen, mutta luultavasti meille tulee kuitenkin se peruslista, ettei porata heti kaakeleita pilalle... mutta haaveiluhan ei vahingoita kaakeleita;)
 
Haluan tälläsen lipallisen vessapaperirullan pidikkeen, on sitte kiva peilata pöntöllä itteesä tästä ja illistellä;)
Tällänen valumarmori allas isketään vessan ja ihanat paljon tavaraa syövät laatikot. Ja hox: ei jalkoja, jeeeeeeeeeeeeee! Peilikaappi tulee, ja se on sellainen valolipallinen, ei tuollainen valopeili..Kaappiin saa taas tunkee lisää tavaraa. Löytyy Kodin Terrasta- jos joku taas haluaa tietää:)
 
Pyyhkeitä ei saa unohtaa......
 
 
Kylppäriin tulee turkoosi värimaailma. (Oonko muuten kertonu että en tykkää sinisestä- paitsi ehkä turkoosista, mutta se onkin vihreä naamioituneena siniseksi...). Mutta onneksi pyyhkeitä saa aina vaihdeltua mielentilan mukaan;)
 
Kylppäriin tulee pieni allas ja laatikosto, ilman jalkoja. Kaapin päälle tulee peili valolipalla.

Nää pyyherenkaat on aivan ihania. Poralle siis ainakin kahden verran käyttöä...
 
Hahaa, siis pakkohan kylppärissä on olla orkidea! Ainakin kaikkien sisustuslehtien mukaan, siis niin meillekkin tulee pariksi päiväksi, kunnes se näivettyy ja kuolee;)
 
Kattoon tulee valo!!! Ai miksikö huutomerkkien kera?? Minä oon niin kaivannu katto valoa kun nyt meillä on vaan seinävalo peilin päällä, ja koita siinäki sitte meikata. Lisäksi tulee ainakin pari uutta pistorasia paikkaa- tuon yhden ainokaisen lisäksi. Elämän pieniä iloja...
 
Hih, pyyhkeitä ja mattoo unohtamatta..... Turkoosia... Ai niin..tuossa alussa kerroin tuosta päättämisen vaikeudesta. Tässähän kävi niin että päätin sittenkin vaihtaa ne ruskeat lattiakaakelit harmaiksi....

 
 
Niin- ja tulee meille kylppäriin suihkukin ja sen ympärille jotain lasia..
 
Muuten täällä päivät sujuu ulkoilessa kun on ollut niin mahtavat hellekelit! Oispa aina kesä!

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Maailman menoja


Yks päivä jouduin luopumaan ruusuisista patalapuista, jotka oli jo parhaat päivänsä nähneet. En tajua miten oon onnistunut polttamaan patalaputki, ruoan vielä ymmärrän...:)  Tiimarista ostin nämä uudet vaaleanpunaiset söpöläiset ja pakkohan se oli sitten ottaa noi pastellinsävyiset harjatkin niin on mukavampi pestä astioita (vaikka kone ne yleensä pesee ja harja on vaan rekvisiittaa;) ).


Tirppa sai uuden kasviksen purkkiin kun mies oli ostanut mulle orkidean...Vähän nauratti kun se oli mielestään ostanut oikean kukan..Mutta kyllä se ihan täydestä menee vai mitä?:D (Ihan en kuitenkaan suosittele miehelleni alanvaihtoa tuonne puutarhaalalle...)
 
Hih,toi HOME rupes vähän kyllästyttää, näin hauskempi vai mitä?;)
 
Täällä on ukkelit pitänyt kiireisenä. Viikko aloitettiin räiskyvästi ensiavusta, kun poika meni nurin ja löi naamansa lavuaariin. En kerennyt ees aamukahveja juoda loppuun kun piti tenavat pakata autoon ja mennä lääkäriin. Onneksi hampaat pysy suussa vielä toistaiseksi ja muutenki poika tuumas että "hauskaa" kun lääkäristä lähdettiin. Ei minusta vaan.......
Tänä aamuna on pesty jo sohvaa kun tuo pottakoulu ei oikeen ota edistyäkseen.. Onneksi pesukone on keksitty! Kiitos kaverit kommenteista, niitä on ihanaa saada:D Vastaukset saattaa tulla välillä hiukan viiveellä.... Nyt täytyy mennä kurkkaamaan mitä tapahtuu kun on liian HILJAISTA...pahaenne....Heippa, ja mukavaa viikkoa!

tiistai 7. toukokuuta 2013

Tiistain tuumailuja...

Pitkästä aikaa olen illalla hereillä ja sain itteni kammettua tänne tietokoneen ääreen päivityksen merkeissä. Täällä on vietelty taas synttäreitä, pesty ikkunoita ja kaikkea muuta mahotonta:) Orvokkeja laitoin parvekkeelle heti kun vähän aurinko pilkahti- ja sitten muistin nuo rakkaat ruusutkin. Ne reppanat oli kasvattanut versoja pimeässä kylmiössä! Olen niin onnellinen että ne sitkuttelivat taas yhden talven hengissä! JEEE!


Sisustanut en ole ollenkaan, pakko myöntää. Matotkin olen kerinnyt lattialta, kun meidän termiitti on pottakoulussa- jaaaa sehän ei aina ihan mene niin kuin strömsössä.... Jehna,kakan ravistelu lahkeesta on aika epämielyttävää...... Hih:) Eilen tein taas pitkästä aikaa hiustenpidennykset ja voi mahoton mikä pidennyskuume iski taas ittellekki!


Remonttiin ei ole enää kuin neljä viikkoa. Kävin tänään valitsemassa laatat ja yllätin itsenikin valitsemalla ruskeat laatat lattiaan! Tuli kiire valita kun pikku mies pissas liikkeen lattialle, joten pähkäilyyn ei sitten jäänyt aikaa... Ehkä ihan hyvä niin, olisin siellä varmasti vieläkin...Huomenna mennään valitsemaan valaisimet (ehkä varustan pottakoululaisen kuitenkin vaipalla...;) )


...Johonkin tän suuntaseen lopulta kai päädyin.... Ruskea laattahan se:)
 
Siinäpä ne kuulumiset tältä erää. Joku tuntuu kaipaavan mua aika iso äänisesti:) gattugou!