tiistai 26. helmikuuta 2013

Muumibuumi

Kylppärirempan suunnittelu "edistyy". Yksi tarjous on hanskassa. Tulee vain painiskeltua tyhmissä asioissa, musta laatta vai harmaa laatta, pähkinätaso vai jotain ihan muuta... Peilikaappi vai peili. Onneksi on aikaa vielä miettiä ja pähkäillä- ja hintaan nuo ei kamalasti vaikuta- valitettavasti:) Luulen että silloin ratkaisu löytyisi helposti:) Kaikenlaista sitä pitääkin ottaa huomioon kun rupee päivittämään kylppäriä tälle vuosi tuhannelle tuolta kultaiselta seitkyt´luvulta. Esimerkiksi pistorasioita meillä on kylppärissä vain YKSI! Ja niitä tarvii jonku kakskyt´lisää:D Saisi sitten pojat ajella partaa ja tyttö kiharrella tukkaa, niin ettei tarvi ottaa jonotusnumeroa.....:D


Mulle muuten sattui muumit! Minä oon ollu ikäni muumivastainen, kun tuntuu että jokaisella on muumikupit ja kipot- ja rupesin sen takia keräämään Iittalan Satumetsää. Satuimpa sitten menemään Iittalan liikkeen remppamyyntiin eli -70% kaikista hinnasta pois ja tappelin tieni kyynärpäätaktiikalla jäljellä olevien muumikuppien luo ja koppasin heti viis matkaani. Noiden muumien täytyy olla joku suomalaisiin sisäänrakennettu juttu....Lapset rakastaa niitä- ja täytyy myöntää, että onhan ne aika sulosia;)


Huomenna jutustellaan yhen urakoitsijan kanssa, ja sitten viimein karistan kylppärinpölyt jaloista ja vaihdan maisemaa. Ja kyllä olenkin sen tarppeessa! Hauskaa lomaa kaikille jotka sellaista pääsee viettämään:D

torstai 21. helmikuuta 2013

Kylppäriremontista haaveilua..

Päivittely on pysynyt edelleen harvana, kun on mennyt tuo aika yhtä aika isoa projektia tuumaillessa ja kaappien siivousta toteuttaessa. Mulle on iskenyt ihan mahdoton roskiin nakkelemisvimma. Miten kamalasti turhaa kamaa sitä tulee säilöttyä nurkkiin!

Joku on varmaan joskus ihmetellyt miksi en oo esitellyt kylppäriä tai vessaa. Siihen on varsin hyvä syy:) Ne on täysin alkuperäiskunnossa eli seitkyt´luku on siellä valloillaan. Se tarkoittaa meillä sitä että, lattia on myrkynvihreetä muovimattoa, seinät ruskeaa muovitapettia ja kaiken kruunaa iki-ihana amme! Nyt käsillä olisi sitten kylppäriremppa. Huojennuin ihan valtavasti kun sain tietää, että kosteutta ei kylppäristä löydy ainakaan tämän ensimmäisen mittauksen mukaan!

Nolous...

Uuuuh, ihana tapetti!:)
 
Nyt suunnitellaan, että kuka palkataan hoitamaan urakka ja mielellään avaimet käteen periaatteella koska tällä jengillä remonttia on mahdotonta tehdä, saatikka elää sen keskellä... Punaisena lankana on saada kodinhoitotila ja pesutilat samaan syssyyn. Valkoista isoa laattaa seinälle ja tummaa harmaata lattialle. Suihkukaappi nurkkaan, pesutorni ja paljon paljon säilytystilaa korkealle, ettei lapset yletä purkkeihin:) Käytännöllisyys ja helppohoitoisuus. Ei jalkoja kalusteisiin, että voi laskee vettä lattialle ja kuurata:) Tämmöiset ajatukset pyörii mielessä ja unissa..

 
 
Tällaisen värimaailman ja tyylin haluaisin. Väriläikkiä vois tuoda sitten pyyhkeillä, koreilla ja muilla esineillä. Paksut, koristeelliset hopeiset pokat peiliin. Sillä pitäähän sitä jotain bling blingiä olla:) Kuva on lainattu netistä... Vessanpönttöä ei meille tule kylppäriin ja meidän kylppäri on korkea, joten säilytyskaapit sinne seinälle... Pähkinän sävyinen työtaso tulisi myöskin ja muutenkin jotain pähkinää tulee luultavasti myös allakaapin tasoon, niin on samaa sarjaa muun asunnon kanssa..Kamalasti pitää ottaa asioita huomioon ja budjetissa olis myös kiva pysyä...
 
 Näihin seitkyt´luvun tunnelmiin: Hauskaa viikonloppua!:)

torstai 14. helmikuuta 2013

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! Ystävänpäivä on minulle rakas päivä. Sen lisäksi että, on kiva muistaa ystäviä,me vietämme hääpäivää!<3

 
Tänään vietämme neljättä hääpäivää, ja miten nopeaa tuo neljä vuotta on hujahtanut. Ystävänpäivä alkoikin aika ihanasti kun järjestimme äitiporukalla kerhohuoneeseen oman "perhekahvilan". Jokainen toi jotain syötävää ja juotavaa mukana, ja olipa joku leiponut kakunkin! Mahtavuutta<3 Nam nam! Miehelleni ostin hierontaan lahjakortin häälahjaksi ja huomenna mennään syömään melkein kahdestaan. Vauva on tosin otettava mukaan, mutta luksusta kun harvemmin yhtäaikaa päästään mihinkään=)

Muuten blogini on ollut vähän tauolla,kun ei ole innostanut oikeen mikään. Tarkoituksella olen viettänyt mahdollisimman vähän aikaa kotona, kyläillyt ja ulkoillut ihan urakalla. Nämä neljä seinää alkoi kyllästyttää siinä määrin että blondin ratkaisu oli tietysti maalata ne! Se spontaani ratkaisu, on sitten vienytkin melkein viikon ajan kaikki illat...että ei se ollutkaan niin nopea homma kun taas mielessäni olin kuvitellut...Mutta tykkään raikkaammasta ilmeestä, ja laittelen kuvia vähän myöhemmin.

Ystävänpäiväkortteja innostuin värkkäämään, ja tässä parista kortista kuvia. Toivottavasti ne kolahtavat tänään postilaatikkoihin;)